Så anerkend mig dog!

Så anerkend mig dog!

Forfatter: Daniel Bauer

Forlag: IkkeUdenEvner

Udgivelsesår: 2014


Beskivelse

Gennem min virksomhed IkkeUdenEvner, arbejder jeg bl.a. med børn og unge med særlige behov, diagnoser som angst, ADHD, lettere mental retardering og spiseforstyrrelser.

Et liv med et usynligt handicap, er ikke altid let og anerkendelsen er svær at finde, når ”maskerne” er på og hverdagen buldrer afsted. Jeg har valgt at smide ”masken” og være hudløst ærlig.

Bogen ”Så anerkend mig dog!” er skrevet til dig! Det er en bog, som giver dig et indblik i en verden af ADHD, høj intelligens, forventninger og det at skille sig ud på mange måder, i en verden, hvor alle skal være ens.

Så anerkend mig dog!

Så anerkend mig dog!

Forfatter: Daniel Bauer

Forlag: IkkeUdenEvner

Udgivelsesår: 2014


Beskivelse

"Så anerkend mig dog!" er en hudløst ærlig bog om anerkendelse i et liv med adhd. Jeg er selv diagnosticeret i en "sen" alder og kender alt til tankemylder, indre uro og energi over norm, men jeg har tacklet det uden medicin og valgt at bruge de positive ting ved adhd. Gennem min virksomhed IkkeUdenEvner, arbejder jeg bl.a. med børn og unge med særlige behov, diagnoser som angst, ADHD, mentalt udviklingshæmmet og spiseforstyrrelser. Jeg er uddannet og certificeret coach og har erfaring fra et liv som bl.a. professionel soldat – sergent –, pædagogisk grundkursus og uddannelse i kommunikation.

Et liv med et usynligt handicap, er ikke altid let og anerkendelsen er svær at finde, når ”maskerne” er på og hverdagen buldrer afsted. Jeg har valgt at smide ”masken” og være hudløst ærlig. Bogen ”Så anerkend mig dog!” er skrevet til dig! Det er en bog, som giver dig et indblik i en verden af ADHD, høj intelligens, forventninger og det at skille sig ud på mange måder, i en verden, hvor alle skal være ens. Du får desuden en række værktøjer til anerkendelse, kommunikation, konfliktløsning og træning af krop og sind.